Anna Louwerse heeft een goed seizoen achter de rug

0
454

In dit halfjaar heb ik veel wedstrijden van OCR gelopen en ben ik het steeds leuker gaan vinden. De lange afstand gaat me steeds makkelijker af dankzij de trainingen die ik volg bij Survival Team Ede. Ik merk dat ik vooruitgang boek en elke wedstrijd weer een groei en een nieuwe prestatie neerzet.

Foto: Naomi de Ronde

Favoriete Obstakel

De leukste hindernis van dit OCR seizoen vond ik de één na laatste hindernis van de OCR series finale. De hindernis van Urban sky combineerde de flying monkeybar, Pipeline en the weels. De wheels hingen ver van elkaar af, waardoor je een flinke sprong moest maken. Like 🙂 

 

Zwaarste Race van het seizoen

Het EK OCR in Denemarken was voor mij een rollercoaster van emoties geweest. Het parcours was zo ongelofelijk zwaar. De combinatie van de obstakels waren samen zo zwaar dat ik helaas mijn bandje heb moeten inleveren. Dit was voor mij erg moeilijk. Ondanks dat hebben we met de meiden van Urban Sky het weekend goed kunnen afsluiten met een 6e plek tijdens de teamrace. Ik heb enorm veel geleerd en genoten van het EK OCR.

Mijn volgende doel is om een goede prestatie neer te zetten tijdens het WK OCR in London. Ik ga vooral trainen op hardlopen en krachttraining toepassen om daar goed te scoren!

Lees meer over Anna op haar Atleten Profiel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 2 = 5