OCR workout #2

0
174
ocr workout 2

Deze week kun je weer een lekkere OCR workout voor je. We richten ons op strength & conditioning. Deze workout voer je uit met een kettlebell. Doe de workout, klok je tijd en deel deze met ons op social media met #obstaclerunners.

Je kunt kiezen uit twee niveaus: runners en racers. Kies voor runners als je een afstand tussen de 5 en 12 km gaat lopen. Ga je voor een langere afstand kies dan voor de racer workout. 

Lekker knallen!

OCR workout 2

Vorig artikelOCR Workout #1
Volgend artikelOCR workout #3
Yuri Beekman
Yuri Beekman is REPS level 6 en Overload TOP gecertificeerde Personal Trainer en bewegingsdeskundige, medeoprichter en chef training & voeding bij obstaclerunners.com. In 2017 trainde hij voor een Iron Viking wat zijn derde obstakel run was. In de maanden naar de iron viking is hij gegrepen door het plezier en harde werken wat OCR zo makkelijk bij elkaar bracht, en vond dat het meer aandacht verdiende. Na de run uitgelopen te hebben is hij bekender geworden met de wereld. Naast OR.com is Yuri hoofdtrainer en eigenaar van Body Rock en Body Logic. Het uitgangspunt voor alles wat hij doet is het beter maken van mensen van elk niveau. Voor het beter maken van mensen kiest hij de praktische en eenvoudige route naar succes. Er zijn verschillende wegen naar succes, er is geen heilige graal. Alleen datgene waar iemand energie van krijgt is succesvol. Hij haalt een kick uit het schrijven en zien slagen van kracht en conditie schema's en programma’s. Het fit krijgen en houden van Body Rock klanten met PT en diverse Bootcamps is dagelijkse werk en een grote inspiratiebron.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 51