OCR Workout #1

0
898
ocr workout 1

Wil jij je goed voorbereiden op je volgende run of race? Elke week hebben wij een OCR workout voor jou. We richten ons op strength & conditioning. Doe de workout, klok je tijd en deel deze met ons op social media met #obstaclerunners.

Je kunt kiezen uit twee niveaus: runners en racers. Kies voor runners als je een afstand tussen de 5 en 12 km gaat lopen. Ga je voor een langere afstand kies dan voor de racer workout. 

GO GO GO GO :)!

OCR workout 1

 

Vorig artikelHet mentale aspect van obstacle running
Volgend artikelOCR workout #2
Yuri Beekman is REPS level 4+ en Overload TOP gecertificeerde Personal Trainer, bewegingsdeskundige en voedingsspecialist. Als medeoprichter en chef training & voeding bij obstaclerunners.com schrijft en redigeert hij artikels die mensen helpen met de beste voorbereiding op hun run. In 2017 trainde hij voor een Iron Viking Obstacle Run Marathon en werd hij gegrepen door het plezier en harde werken. Na de Iron Viking uitgelopen te hebben is hij zich gaan verdiepen in trainings methoden en voeding om runs nog beter te lopen. Hij coacht diverse WK obstacle run atleten naar succes. Naast OR.com is Yuri hoofdtrainer en eigenaar van Body Rock en Body Logic. Het uitgangspunt voor alles wat hij doet is het helpen van mensen op elk vlak. Of het nou gaat om training, voeding of mindset training, Yuri kiest altijd een praktische en eenvoudige route naar succes. Er zijn verschillende wegen en die moeten op het juiste moment bewandeld worden om succesvol te zijn en blijven. Alleen datgene waar iemand energie van krijgt is succesvol. Op deze manier helpt hij met PT, voedingscoaching en bootcamps super veel mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =