Team RAM_NL is een team van fanatieke Obstakelrun lopers. Wij bestaan uit een groep van elite tot recreatieve lopers. De nadruk binnen het team ligt op persoonlijke overwinningen, of dit nu het behalen van een podiumplek is of het eindelijk overwinnen van een angst of moeilijk obstakel. Team RAM_NL begon klein, met vijf leden, meer als vriendengroep binnen de obstakelrun wereld. Begin 2017 nam het team serieuzere vormen aan, toen besloten werd dat het team inmiddels groot genoeg was om er een vereniging van te maken. Nu bijna weer een jaar verder zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste en gezelligste teams van Nederland.

Het team betreft van origine een Engels team, vanuit een obstakelrun trainingsschool en met eigen obstakelrun evenementen. Deze RAM-runs worden twee keer per jaar gehouden op op het Cliff Lakes terrein in Engeland. Begin 2016 is hier uit een Nederlandse vertakking van ontstaan.

Team Captain

De team captain van team RAM_NL is Dennis van der Hulst. In 2016 heeft hij team RAM naar Nederland gehaald. Inmiddels zorgt hij er samen met een vier koppig bestuur voor dat het team blijft draaien. Dennis is sinds 2014 actief in de obstakelrun wereld, waarin hij zichzelf heeft ontwikkeld tot fanatieke wedstrijdloper. Hij is met het team bij de meeste evenementen te vinden en loopt ook graag recreatief samen met zijn team mee.

Meer over het team

Team RAM_NL is altijd bedoeld als een groep vrienden met een gedeelde passie voor OCR. Waarin de leden elkaar kunnen helpen, motiveren, aanmoedigen en steunen. De vriendschap en onderlinge band staat hierbij voorop.

Wij proberen zo veel mogelijk samen naar evenementen te gaan, om ook hier elkaar te kunnen ondersteunen en aanmoedigen. Ook plannen we eens per maand een team training en/of uitje.

Zoals eerder aangegeven bestaat ons team uit recreatieve en elite lopers. Wij hebben leden die actief mee lopen in de OCR series, de wereld kampioenschappen en Europese kamprioenschappen, maar ook bij de grote endurance evenementen. Behalve dat hebben wij ook leden die vooral recreatief lopen.

Team doelstelling

Ons doel is om zo veel mogelijk samen onze passie te kunnen delen. Om te zorgen dat er nooit iemand het idee hoeft te hebben ergens alleen voor te staan binnen de obstakelrun wereld.

Voor wie

Racers en Runners.

In principe hebben wij geen standaard plaatje waar iemand aan moet voldoen om lid te mogen worden. Wel is het voor ons belangrijk dat een potentieel lid binnen het team past. Dit wordt uiteindelijk beoordeeld door het potentiele lid zelf en de huidige leden.

Lid worden

Lid worden van team RAM_NL kan door contact op te nemen via de mail, website, Facebook of Instagram. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de vervolg informatie.

Regio

Nederland

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 − = 34