Team Outdoor OCR bestaat uit een groep enthousiaste en gemotiveerde obstacle runners, waarvan een groep op competitie niveau loopt en een groep gewoon voor de fun. Ons doel is om alle teamleden te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Team Captain Jan Willem

Jan Willem Hengeveld is de team captain van Team Outdoor OCR. 5 jaar geleden liep hij zijn eerste run en sindsdien is hij verknocht aan OCR. Afgelopen jaar startte Team Outdoor OCR met een ‘elite’ team. Hij is niet weg te denken langs het parcours bij vele runs om iedereen te coachen tijdens de races.

Meer over Team Outdoor OCR

Het begon allemaal 5 jaar geleden met een groep fanatieke bootcampers, die zochten naar een uitdaging. Er was iets nieuws met modder. Dus zo werd Mudmasters de nieuwe uitdaging. De liefde is echt ontstaan bij de eerste watereditie van Strong Viking. We gingen met een volle touringcar richting Wijchen en dat hebben we vanaf dat moment elk jaar volgehouden! Inmiddels ben ik 3 jaar geleden het team gaan helpen om nog meer uit zichzelf te halen door in te stappen als instructeur. Met Team Outdoor OCR bezoeken we diverse races en runs in Nederland en soms daarbuiten.

In principe is iedereen welkom in ons team. Een gemeenschappelijke deler is dat we regelmatig samen trainen met de elite en ook samen de randzaken regelen (denk aan sponsoren zoeken, publiciteit, tripjes regelen, etc.). We hebben een groep elite lopers, die graag op competitie niveau zichzelf willen uitdagen. Daarnaast hebben we de runners, dit is iedereen die het gewoon super leuk vindt of het juist een enorme uitdaging lijkt om een OCR te lopen. Hiervoor hebben we geen voorwaarden, iedereen mag aansluiten. Gezelligheid en het uitlopen staat voorop, ook al hebben sommigen hierbij wel hun eigen doelstelling.

Team doelstelling

Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Elk lid heeft zijn/haar eigen doel en daar trainen we voor. Zowel individueel als in teamverband. We proberen ook als team elkaar te versterken en daarbij is het team gevoel ontzettend belangrijk!

Voor wie is het team

Runners en Racers

Lid worden

Bij de runners kan iedereen zich aansluiten. De meesten trainen allemaal wel bij Jan Willem Hengeveld, maar dat is geen vereiste. Bij de racers zijn ze allemaal lid van mijn outdoor programma, maar dat is geen vereiste! Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, dat je je wilt inzetten voor het team en aansluit wanneer je kan tijdens gezamenlijke trainingen. Voor de elite maken we een persoonlijk trainingsplan en gaan ervan uit dat je daarmee aan de slag gaat.

Regio

We zitten in een uithoek, Winterswijk (Achterhoek) hier vinden de trainingen plaats. Maar we gaan regelmatig trainen op locaties buiten winterswijk, dus je kunt aansluiten. Onze leden komen uit een straal van 40 km rond Winterswijk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 14